fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Matahari dan Kiamat 2012?

Kiamat Hanya ilmu Allah SWT

Bila Kiamat?? Hanya Allah S.W.T saja yg tahu, kita umat islam hanya tahu tanda² datangnya hari kiamat. Pada Manuskrip peninggalan suku Maya yg tinggal di selatan Mexico atau Guatemala yg dikenal menguasai ilmu falak, disebutkan bahawa kiamat akan terjadi pada 21 Disember 2012. disebutkan juga pd waktu itu akan muncul gelombang² galaksi yg besar sehingga menyebabkan terhentinya semua kegiatan di bumi ini.

Ramalan kiamat pd 2012 oleh suku Maya sebenarnya belum diketahui lagi perhitungan masanya tetapi sebagai umat islam saya yakin kiamat akan terjadi cuma bila dan waktunya manusia tidak tahu hanya Allah S.W.T yg maha mengetahui..

BACA LAGI..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...