fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Anda Sokong PR ke BN? | PRU13 by www.zamstylo.tk


 Anda ada Twitter? cuba tengok anda sokong siapa? sama ada BN ataupun PR? ataupun zamstylo ;p?Seperti sedia maklum, pengguna Twitter di Malaysia semakin meningkat dari hari ke hari, dan kini, salah seorang pembangun tempatan, iaitu @Arzumy telah pun memperkenalkan salah satu aplikasi web yang menarik, memperlihatkan tweet anda bercirikan sebagai penyokong Barisan Nasional ataupun Pakatan Rakyat dengan mudah.
Melalui laman ringkas yang diperkenalkan itu, iaitu BN OR PR, para pengguna hanya perlu memasukkan nama pengguna Twitter pada halaman utamanya, dan seterusnya ianya akan menganalisa samada anda merupakan penyokong BN atau PR berdasarkan tweet-tweet yang dihantar oleh anda pada hari tersebut.

Walaubagaimanapun, apa yang diperlihatkan hanya sekadar jangkaan dan tekaan sahaja, dan apa yang diperlihatkan tidak semestinya betul. Namun begitu, ianya sesuatu yang menarik untuk menghilangkan kebosanan anda.

sumber AMANZ.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...