fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Saya ingin Menonton Filem World Invasion: Battle Los Angeles!Surelah saya ingin menonton filem yang bakal menerjah pawagam pada 17 March ini mesti lekat punggung di pawagam eventho nak pergi ke toilet sekali pon confirm oh! tidak mahu la tinggalkan walaupon sebabak anda mesti akan tengok.. filem ini bakal meletus di pawagam selepas movie 2012, anda suka perang antara manusia dan makhluk yang tidak dikenali? inilah ceritanya so layanzz..Cerita ini bermula dengan beberapa tahun yang lepas, terdapat dokumentasi kes-kes penemuan UFO di serata dunia – Buenos Aires, Seoul, France, Germany, China. Akan tetapi pada 2011, apa yang ditemukan hanya penemuan sahaja untuk seketika waktu dahulu, kini menjadi realiti yang menakutkan apabila Bumi diserang oleh kuasa-kuasa jahat yang tidak dikenali. Semasa penduduk Bumi dari serata dunia melihat kejatuhan bandar-bandar terhebat, Los Angeles menjadi tempat tumpuan terakhir untuk pertempuran yang tidak terduga itu. Kemenangan sekarang bergantung kepada staf sarjan Marine (Aaron Eckhart) dan platun barunya untuk melawan musuh yang tidak pernah ditemui dan dijumpa dimana-mana sebelum ini..
Staf Sarjan Nantz, seorang pekerja Marin yang "cukup terbakar," diwaktu bersara, dia dipanggil kembali ke dalam perkhidmatan. "Pada mulanya sarjan Nantz enggan memimpin sekelompok Marin muda ke dalam pertempuran dengan alien di LA.. tapi adakah Sarjan Nantz berubah fikiran untuk menyelamatkan bumi ini daripada ancaman musuh? anda nak tahu dengan lebih lanjutnya tonton filem ini, anda pasti tidak akan rugi jika anda seorang peminat WAR Film." PENCEROBOH DUNIA pasti akan dihukum.. sure lagi CARABEB! daripada biasa..
"tiada Peperangan jikalau tiada Pencerobohan".. hanya semangat menjadi ukuran.. filem yang mesti tonton! anda tak sabar? just wait and see..  ;)

Genre: Aksi
Pengarah Filem: Jonathan Liebesman
Pelakon: Aaron Eckhart,
Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez,
Bridget Moynahan, Ne-Yo, Michael Pena

credit : manggaonline
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...