fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Sony Ericssons LiVE

Sony Ericsson Live - itu lah smartphone terbaru dari Sony Ericsson. Live merupakan smartphone berlandaskan siri Walkman dengan penggunaan OS Android 2.3 Gingerbread. Suatu ketika, Sony Ericsson pernah mengatakan mereka tidak lagi akan memberikan tumpuan penuh pada siri Walkman, namun dengan adanya Live, dakwaan ini disangkal sama sekali. 

Jika kita lihat dengan teliti, rekaan Live menyamai Xperia mini, namun Live lebih memfokuskan kepada muzik dan mempunyai saiz yang lebih besar. Live dibekalkan dengan kuasa pemprosesan 1 GHz dengan paparan skrin 3.2 inci TFT dengan resolusi HVGA tahan calar. Sony Ericsson LIve lebih berat dari adiknya Xperia mini dengan berat 115 gram. Smartphone yang dikuasakan Android 2.3 Gingerbread ini telah diubahsuai pada User Interface (UI) - menjadi Sony Ericsson four corner UI (menu empat penjuru). 


Dengan fokus yang tinggi terhadap muzik, maka Live dibekalkan dengan speaker stereo dengan teknologi terbaru Sony Ericsson - teknologi xLOUD yang meningkatkan prestasi speaker. Bateri 1200 mAh membolehkan muzik dimainkan selama 17 tanpa henti.

bila lah nak GRAB nih? insyallah dapat~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...