fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Samsung Google Bergabung?


Samsung Nexus Prime a.k.a Google Galaxy 65Inch HD Super AMOLED display 1280x720 resolution, 1.2GHz dual core processor, 5MP kamera, NFC module, 1GB RAM, a freaking barometer, yg palin bestzz Android 4.0, Ice Cream Sandwich.boleh makan haha..

Google Nexus S pelancaran oleh Maxis

Maxis Malaysia sekali lagi mengorak langkah kehadapan apabila membawakan kepada anda telefon pintar terbaru dari Google, Google Nexus S. Telefon pintar ini dijana oleh Android 2.3 Gingerbread. Sebelum ini, Maxis merupakan syarikat telekomunikasi pertama di Malaysia membawakan jenama Apple iPhone ke Malaysia. Nexus S merupakan telefon pintar yang dibuat dengan kerjasama dari Samsung.
 
Dengan skrin 4 inci Super Amoled, sudah tentu memberikan kepuasan kepada pengguna samada menonton video atau melayari internet. Nilai tambah pada telefon ppintar ini adalah teknologi NFC (Near Field Communication) atau Komunikasi Jarak Dekat. Teknologi ini membolehkan anda membuat bayaran hanya melalui sentuhan di telefon pintar anda, sama seperti pembayaran melalui kad Touch 'n' Go. Di Jepun, teknologi ini sudah meluas penggunaannya. Untuk spesifikasi penuh klik di sini, atau anda boleh terus kelaman Maxis di maxis.com.my.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...