fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Fitnah Ustaz Azhar Idrus Disamakan Dengan Yahudi

tekantype : ak tabikk spring kat ustz azhar idrus ni coz mencetuskan fenomena anak muda kembali mendengar ceramah agama.. bg ak takat nak dengar ceramah org tido bwat pa? ustaz idrus ni, ustaz paling sporting ak tgk...


Apakah sebenarnya niatnya? Kenapakah perkara yang baik dan dijaga syariat dalam program dikritik begitu lantang? Ke manakah pula kritikan-kritik beliau terhadap program yang menjurus ke arah maksiat? Yang bercampur lelaki dan perempuan bukan mahram? bergaul bebas, peluk sana, peluk sini, cium sana, cium sini?
fitnah-yahudi-terhadap-Ustaz-Azhar-IdrusHmm.. Teringat satu kisah yang diceritakan oleh seorang Ustaz, di India, sewaktu rehat persidangan Ulama-ulama, mereka menangis mendengar tiupan seruling (kalau tak silap,mohon betulkan jika salah). Kerana apa? Kerana setiap tiupan itu bersertakan zikir dalam hati mereka.
Ka mereka ni sebenarnya takut masyarakat dan anak muda kembali kepada Islam yang sebenar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...