fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Pemilik Lamborghini Hancur Kereta Sendiri

Seorang pemilik supercar Lamborghini akhirnya bertindak radikal menghancurkan Lamborghini milik beliau selepas tidak puas hati dengan servis yang ditawarkan.
Pemilik yang merupakan seorang warganegara China tidak puas hati dengan kereta beliau itu yang sering mengalami masalah semenjak ianya dimiliki beliau dari Oktober 2010 lagi.
Malah apabila dihantar ke pusat servis, pusat servis tidak dapat membaiki masalah tersebut, tetapi semakin teruk pula keadaan kereta beliau apabila pusat servis memulangkan kereta dalam keadaan kemik pada bumper dan kerosakan pada chassis kereta.
Beliau kemudian bertindak mengupah beberapa pekerja di daerah Shandong, memberikan mereka tukul besi gergasi, dan mengarahkan mereka untuk memecahkan Lamborghini tersebut beramai-ramai, sambil disaksikan orang ramai.
Kalau di United Kingdom, kereta ini berharga lebih kurang Pound £140,000, tetapi, jika di China ianya berharga lebih dari Pound £465,000! 


tekantype : Nampaknya Pemilik Lamborghini dari China ni Betul2 kaya sanggop hacurkan keta semewah ni..

terbaeekk habaq hang~ 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...