fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Zionis Dalang Letupan di Thai?


TEHRAN: Iran menafikan terbabit dengan kejadian letupan bom di Bangkok dan mendakwa rejim Zionis adalah dalang di sebalik serangan itu.
Jurucakap Kementerian Luar Iran, Ramin Mehmanparast ketika membuat kenyataan di laman web agensi kerajaan itu berkata, pihaknya menolak tuduhan rejim Zionis yang mendakwa Iran terbabit dalam serangan terbabit.
Beliau berkata, Israel cuba merosakkan hubungan baik Iran dan Thailand, di mana Tehran yakin rejim Zionis bertanggungjawab terhadap jenayah itu.
Katanya, Tehran bersedia untuk bekerjasama dengan kerajaan Thailand bagi membantu siasatan kejadian letupan terbabit. lihat video dibawah klik baca lagi..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...