fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Ayam Bakar Separuh Masak



Selalu kita ODER kat mamak telur ayam separuh masak nih RESEPI terbaru Ayam Bakar Separuh masak saper penah makan angkat kaki hahaha...

RESEPI AYAM BAKAR SEPARUH MASAK

Bahan²
1.Beberapa Ekor Ayam Hidup
2.Unggun Api
3.Minyak Tanah
4.Lighter
5.Orang Ramai sbg penonton

Caranya ambik ayam hidup letak kat api selama beberapa minit kemudian lepaskan laju²
cuba try test tengok anda pasti berjaya siapkan resepi ini seperti gambar diatas..

p/s:yg slalu kita mkan tu namanya AYAM BAKAR WELL DONE.. nih ayam bakar separuh tapi x masak jugak...

3 comments:

unclebear said...

Tindakan biadap...

Ctmurni Samad said...

Gila

Ctmurni Samad said...

Tunggu la balasan Allah kalo wat cegitu kat natang..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...