fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Landasan Keretapi diganti Dengan Taman Jalan Kaki by www.zamstylo.tk

Landasan jadi Landscape yg cantik | www.zamstylo.tk
Pada mulanya Taman nie hanyalah landasan keretapi yang ditinggalkan pada 1980 dan isu-isu hangat tentang landasan nie hendaklah dirobohkan begitu meluas di akhbar-akhbar ketika tue.Dengan ketinggian 10 meter dari tanah dan terletak ditengah-tengah kota Manhattan,New York menjadikan ia buruk mata memandang kalau terus dibiarkan terbengkalai. Pada tahun 2004 kerajaan telah membelanjakan 50juta untuk mengubah landasan ini kepada taman. Rekabentuk taman nie direka oleh James Conner. Pada tahun 2009,bahagian pertama taman ini telah dibuka kepada orang ramai dan baki kerja pembinaan terus dijalankan. Dan seterusnya pada tahun 2010 taman ni dibuka dan mendapat kunjungan yang menggalakkan.Dalam tempoh 5 hari pembukaan nya 300,000 pengunjung telah melawat taman ini dan pada hari minggu ia berjaya menarik pengunjung sebanyak 20,000 orang.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...