fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Nokia Lumina Windows Phone 7 (WP7?)

Lumia 710 merupakan adik kepada Lumia 800 masih lagi dalam keluarga Lumia dan menggunakan WP7 sebagai sistem operasinya. Prosessor, RAM dan saiz skrin adalah sama seperti abangnya Lumia 800 namun paparan skrin Lumia 710 hanya paparan dari jenis TFT bukan AMOLED. Ini agak mengecewakan arenafon di mana kebanyakkan smartphone yang berada dipasaran kini menggunakan paparan skrin jenis AMOLED yang lebih terang dan jelas. Lumia 710 dilengkapkan dengan kamera 5MP dengan single LED flash. Lumia 710 didatangkan dengan penutup belakang 5 pilihan warna berbeza. Smartphone ini berharga sekitar euro 270 atau USD380 bersamaan RM 1200.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...