fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Proton Inspira Polis

Selalu nampak kereta WAJA polis ja berkeliaran sekarang polis da maju junction kedepan menggunakan jenama buatan MALAYSIA sendiri iaitu proton inspira adik kepada Mitsubishi Lancer n EVOx..

PROTON telah mengubahsuai 10 model Proton Inspira menjadi kereta peronda polis dilengkapi sistem lampu amaran dan siren bersepadu, pelekat pembalik cahaya berlogo PDRM dan sistem telekomunikasi radio bergerak. Masa kereta peronda Polis ke tempat kejadian juga akan dikurangkan tidak melebihi 12 minit kata Ketua polis Negara, Tan Sri Ismail Omar. Kereta peronda Polis yang berada sekitar 1km pula akan dikejarkan ke tempat kejadian kurang daripada 4 minit selepas laporan diterima.
Majlis Penyerahan Kunci oleh wakil PROTON untuk PDRM..

Test Drive (kereta baru dapat kan beb! huhu..)

Tahniah PDRM merangkap POLIS Malaysia dpt inspira baru carabeb! hah!yg kat atas nih apa pulak? bapak polis punya kereta ka? Buapakk arr?? huhuuww...
inspira lau cuting cani pon ok dah!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...