fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Facebook Bakal Bunuh SMS(mesej)..?

Facebook telah pon mencipta and belum mempublish sepenuhnya facebook mesej yg akan ramai rakyat suka kerana tidak memerlukan bayaran dengan membina aplikasi seperti SMS! adakah ianya akan membunuh SMS yg anda bayor 1sen Line Maxis,Celcom mahupon Digi sekarang..? Tetapi tidak boleh jugak? Noo..no..no.. Tiada Network a.k.a Internet? tiada Facebook.. So apa akan terjadi dengan Pengendali Rangkaian Terbesar Malaysia seperti Maxis,Celcom,Digi? kerana angkara facebook SMS makin dilupakan? mereka rugi? ataupon facebook ditutup? nantikan?? operasi Anonymous Mao hack FB Nov ini?

NEW YORK, Amerika Syarikat (AS) - Laman jaringan sosial Facebook yang dicipta Mark Zuckerberg memperkenalkan perkhidmatan mesejnya sendiri di AS kelmarin bagi menyaingi populariti perkhidmatan mesej telefon bimbit BlackBerry (BBM).

Dinamakan Facebook Messenger, aplikasi itu membolehkan para pengguna Facebook menghantar mesej percuma dengan menggunakan telefon bimbit dilengkapi sistem pemprosesan Android atau iOS kepada sesiapa sahaja dalam senarai 'rakan' mereka.

Aplikasi terbaharu Facebook itu yang direka oleh jurutera Facebook, Lucy Zhang turut membolehkan pengguna menghantar mesej berkumpulan.
Pengguna juga boleh melampirkan foto pada mesej mereka.
Mesej kemudian dihantar serta-merta menerusi makluman dan teks kepada penerima. - Agensi

ak lagi suka berMSG dgn handphone budak sekolah "Nokia" yg xder kaler coz lebih efektip jika nk menaip sambil memandu ka? menunggang ka? memberus ka? ia sangatlah Murah kerana terchampak dalam lobang jamban sekalipon tak sadis sangat~ pikir2kan lah anda dah besau takkan nak ngajau lagik betoi dakk?? huhu erks%^#@~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...