fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Fatah dan Hamas Bersatu
Alhamdulillah, pemimpin tinggi Fatah ,kiri, Ahmed Qureiad dan Moussa Abu Marzouk dari Hamas ketika berunding untuk bersatu di Cairo, Egypt, Feb. 26, 2009. (AP Photo/Amr Nabil)

Fatah dan Hamas ingin memecahkan kebuntuan pertelingkahan sesama mereka untuk kepentingan rakyat Palestin. Semoga penyatuan Hamas dan Fatah dapat menjadi kenyataan supaya rakyat Palestin bersatu dan sekaligus dapat menghalang Israel dari terus membunuh umat Islam yang tidak berdosa di Palestin.

Memang benar, hanya bersatu dapat mengalahkan kejahatan Israel. Jika rakyat Palestin sudah bersatu, Amerika Syarikat pun tidak boleh buat apa-apa.

Bagaimana dengan di Malaysia? Bila parti besar orang Melayu Islam iaitu PAS dan UMNO dapat bersatu demi agama,bangsa dan negara?

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...