fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Gempa bumi kuat gegarkan Sumatera Petang Tadi 30/09/2009 6:16pm

Banyak gempa bumi sekarang tanda² kecik kiamat pon dah makin banyak tggal yg besar je blum kuar lg..

JAKARTA: Bangunan-bangunan besar "musnah" dan komunikasi terputus selepas satu gempa bumi kuat dengan magnitud 7.9 menggegarkan Sumatera, Indonesia sebentar tadi. Pusat Amaran Tsunami Pasifik mengeluarkan amaran tsunami kepada Indonesia, Malaysia, India dan Thailand ekoran gempa bumi kuat. Menurut agensi tersebut dalam laman webnya, gempa tersebut berlaku pada pukul 5.16 petang waktu tempatan (6.16 petang waktu Malaysia) yang melanda kawasan laut di wilayah Sumatera Barat. Gegaran akibat gempa itu dirasai di bangunan-bangunan tinggi di Jakarta, Malaysia, Singapura serta wilayah sekitarnya..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...