fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Myvi 1.5 Baru Diperkenal September 2011(RE-MAKE)

Sebelum ni ak penah post myvi 1.5 akan keluar baca sini ingatkan tak jadi kuar? rupanya jd gak nantikan kemunculannya perodua myvi lagi best!


Model kereta Myvi 1.5 baru akan mula diperkenal oleh Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (Perodua) pada 15 September 2011.

Menurut Pengarah Urusan Perodua, Datuk Aminar Rashid Salleh tempahan bagi varian premium dan sporty akan dibuka bermula 12 September 2011.

Harga bagi model kereta Myvi 1.5 baru tidak dinyatakan beliau tetapi ia dikategorikan sebagai mampu milik.

Model kereta Myvi 1.5 baru ini didatangkan dalam empat varian yang mempunyai transmisi manual dan automatik. Model baru itu juga menawarkan lima warna dengan warna terkini iaitu kuning Majestic.

Model kereta Myvi 1.5 baru ini diperkenalkan kerana terdapatnya permintaan tinggi daripada orang ramai yang mahukan sebuah Myvi yang mempunyai enjin berkapasiti besar dan ia hanya dikeluarkan di Malaysia buat masa ini.


Perodua menjangkakan Myvi 1.5 bakal menyumbang separuh daripada 8,000 buah model Myvi baru yang terjual setiap bulan.


Selain itu, model baru Myvi 1.3 terus mendapat sambutan sejak diperkenalkan Jun lalu dengan 18,000 unit telah terjual dengan 34,000 tempahan setakat ini.

tekantype: sesiapa yg mampu milik jom milik myvi lg best jom?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...