fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Samsung Galaxy Skins (NEW!)

 Ramai sekarang nakkan produk daripada Samsung antara kegemaran ramai ialah Samsung Galaxy SII tapi konfhhem sesiapa yang dapat terliuuqq dengan Samsung Galaxy Skin. ni (mebi ak akan memakainya bila da kuar nanti)  SAMSUNG ANDROID anda memang terbaekk!
   www.zamsylo.tk

Galaxy Skin adalah satu telefon konsep yang sungguh fleksibel sehinggakan skrinnya boleh dilipat dan digulung.  Percayalah ia memang telefon konsep yang sungguh tinggi teknologinya.
Telefon ini bukan saja boleh digulung malah dikatakan ia juga tahan dari hentakan kuat sekuat hentakan penukul besi.  Saper yang nak menukul telefon mereka?  Anda nak cuba?
Dan teknologi yang digunakan bagi rekaan phone ini adalah dari bahan graphene.  Korang google lah graphene tu apa ya, sebab aku pun tak tahu apa bendalah ni.
  www.zamsylo.tk
Mengikut laporan awal spesifikasi telefon ini adalah seperti skrin fleksibel AMOLED resolusi tinggi 800 x 400 , kamera 8 megapixel, 1 GB RAM dan 1.2 GHz processor.  Mungkin ada lain lagi ni.
  www.zamsylo.tk
GPS boley jadi


apetah lagi jam loncheng kejuitkan anda bagun pagi

jadi jam tangan pon boley

agak2 lau malaz nk bwa projector ni mini den bwak..

telipat tepenyek dalam suar pon xdehal beb!

muzik

variasi hitam dan putih

transparent lau mau di JUMPER!
Mengikut perancangan Galaxy Skin boleh didapati pada suku kedua tahun 2012.
  www.zamsylo.tk  www.zamsylo.tk
salah satu sebab kenapa ak sukakan handphone sebigini adalah TAHAN!! lama..beb!!  www.zamsylo.tk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...