fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

Mengagumkan:Resort bawah tanah di China

Sky-high hotel dan resort yang kelihatan mengagumkan-Tinggi menegak seolah-olah mencium awan tetapi apakah resort yang dicipta di dalam gaung dalam ini kelihatan hebat?Berikut adalah kerja-kerja dan projek hotel Songjiang Shimao oleh perunding kejuruteraan dan reka bentuk Atkins.
 
Hotel Songjiang Shimao merupakan sebuah resort yang mempunyai kemudahan sukan lasak,pusat pelawat,dan sebuah hotel 5 bintang yang mewah dengan adanya beberapa tingkat-tingkat hotel yang terletak di bawah air.
 
Resort yang unik ini sedang dibina ke dalam kuari yang terbengkalai, yang dipenuhi air.
 
Sebuah atrium dalaman lit secara semula jadimenggabungkan permukaan batu yang sedia ada, dengan air terjun dan tumbuh-tumbuhan hijau.
 
Penyelesaian reka bentuk untuk resort merangkumi penggunaan bumbung hijau dan mengeksploitasi geoterma haba tapak untuk menjana tenaga elektrik dan pemanas.
 
Atkins menyediakan senibina, struktur dan perkhidmatan kejuruteraan awam untuk resort lapang ini di China.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...