fb

Alamilah dua website(dibawah) yang berbeza ini powered by zamstylo
ZAMSTYLO // CARABEB!

/ohtengok/ ni live blogging aku!
Bagi memstikan website ini berjalan dengan lebih lancar anda mestilah menggunakan GOOGLE CHROME(BARU!!) mozilla firefox 4.0 browser dan internet explore9 dan resolution 1280x1024 pixels keatas screen monitor anda..
admin: zaMstylO™
Segala Kandungan dan Material di dalam blog ini adalah perkongsian dan mengamalkan sharing menyaring jika terdapat segala pertanyaan dan kemusykilan sila layari www.facebook.com/www.zamstylo.tk

ADzero : HP Android yg dibuat dpd Buluh?

Middelsex University,England - ADzero dibawahbakal menjadi telefon pintar pertama yang diperbuat daripada buluh. Ianya rekaan Kieron-Scott Woodhouse , seorang pelajar dari Middelsex University England. Beliau menggunakan teknik buluh yang dilamina bagi menghasilkan bahagian bada ADZero. Walaupun ianya bersaiz lebih besar dari Iphone4S, ADZero jauh lebih ringan. Ia akan diperkasakan oleh Android 4.0 Ice Cream Sandwich dan akan mula dijual menjelang akhir tahun ini. I like it especially the round flash ring around the camera. Lain dari yang lain!tekantype : Tak lapuk dek ujan, Komphem lekang dek anai2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...